DescOPERĂ tandemul excepțional dintre muzică și vin


descopera2

O nouă ediție a Festivalului de Muzică Clasică în aer liber – DescOPERĂ s-a desfășurat în perioada 15-17 iunie, la Butuceni, Orheiul Vechi. În cadrul evenimentului spectatorii au descoperit frumusețea muzicii clasice într-un spațiu rural, amfiteatrul natural, care este parte a Rezervației Cultural Naturale „Orheiul Vechi” și asigură o sonoritate ideală pentru orchestra simfonică și vocile soliștilor de operă.

Participanții la festival au avut posibilitatea să viziteze și să exploreze Rezervația Cultural – Naturală „Orheiul Vechi”. Siturile, mănăstirea, complexele rupestre creștine, muzeul și gospodăriile oamenilor care păstrează atmosfera secolelor trecute au prezentat vizitatorilor momente din viața socială și culturală a strămoșilor noștri.

Festivalul a avut trei seri de spectacole, pe acordurile lui Carl Orff, Giuseppe Verdi și Johann Strauss. Oficiul Național al Viei și Vinului s-a alăturat acestui eveniment, oferind posibilitatea vizitatorilor de a savura vinurile producătorilor autohtoni, într-o atmosferă unică, reuniți sub brand-ul național – Vinul Moldovei. O legendă vie.


Copyright © 2008-2020 - Wine Of Moldova | All Rights Reserved