Fii Wine Friendly. Descoperă Vinul Moldovei în cadrul campaniei „Armonia Gusturilor”


wine-friendly

Vinul Moldovei devine tot mai popular și apreciat în lumea întreagă, inclusiv vinurile produse din soiuri indigene – Feteasca Albă, Feteasca Regală, Feteasca Neagră și Rara Neagră – care îi conferă autenticitate și un caracter specific. Alegerea corectă a unui vin din Moldova și asocierea culinară potrivită poate crea o explozie de senzații.

În campania acestui sezon, cu genericul „Armonia gusturilor”, bucătari-șefi recunoscuți au gătit live și, alături de somelieri acreditați, au prezentat în mod practic regulile pentru combinarea corectă a vinurilor cu bucatele. Degustările „Wine Friendly” au avut loc în perioada decembrie 2017 – februarie 2018. Exercițiul cultural și gustativ a reprezentat o parte componentă de bază a campaniei de iarnă „Vinul Moldovei – Arta Asamblajului” care a abordat o tematică comună – asamblaje cu soiuri indigene.

Campania „Wine Friendly” a fost organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului cu scopul principal de a dezvolta cultura privind consumul conștient al vinului de calitate.


Copyright © 2008-2020 - Wine Of Moldova | All Rights Reserved