Mai mulți oameni de afaceri din Chicago și New York au cunoscut Vinul Moldovei


b2b-new-york

Vinul Moldovei își consolidează poziția pe piață din SUA. Opt companii vinicole reunite sub brand vinicol de țară „Wine of Moldova. A legend alive” au participat la mai multe întâlniri cu unii dintre cei mai mari importatori de vinuri din Chicago și New York. Oamenii de afaceri americani au asistat la o prezentarea despre Vinul Moldovei, urmată și de o degustarea în formatul „Walk Around Tasting”.

La cele două întâlniri cu cu vinificatorii moldoveni au fost invitați oameni de afaceri – top managementul companiilor importatoare și de distribuție a vinurilor de calitate, care au și o rețea extinsă la nivel național și regional pentru vânzări. Astfel, în orașul Chicago reprezentanții celor 25 de companii de distribuție au reușit să cunoască vinurile prezentate de vinăriile „Suvorov Vin”, „Vinăria din Vale”, „Sălcuța”, „Cricova”. În același timp, la New York, vinificatorii  de la  „Asconi, „Purcari”, „Castel Mimi” și „ Fautor” și-au prezentat produsele în fața a aproximativ 50 de oameni de afaceri americani.

Datele statistice arată că în primele patru luni ale acestui an, companiile vinicole au exportat pe piața din SUA vinuri în valoare de peste 9,6 milioane de lei. În timp ce în anul 2018, vloare exporturilor a depășit suma de 38 de milioane de lei. Vinul Moldovei este prezent pe piața din SUA începând cu anul 2015.


Copyright © 2008-2020 - Wine Of Moldova | All Rights Reserved