Moldova, prezentă cu peste 220 de vinuri la „China Food & Drinks Fair 2018”


cfdf

Peste 220 de vinuri și divinuri de calitate din Republica Moldova au fost prezentate la China Food & Drinks Fair 2018. Expoziția s-a desfășurat în perioada 18-22 martie în orașul chinez Chengdu. CFDF este cel mai important târg din China specializat în băuturi și produse alimentare, având și cele mai îndelungate tradiții.

Moldova a participat pentru a 3-a oară la expoziția respectivă, unde 26 de vinării au fost reunite sub brandul vitivinicol al țării „Wine of Moldova”, la un stand comun cu suprafața de 124 metri pătrați.

În cadrul CFDF, delegația din Moldova a organizat două prezentări cu degustare de vinuri. Promovarea consecventă a brandului național vinicol „Vinul Moldovei” la evenimentele internaționale urmărește poziționarea Republicii Moldova drept producător de vinuri de calitate în străinătate și creșterea exporturilor de produse cu valoare adăugată înaltă pe noi piețe.

Fondată în 1955, „China Food and Drinks Fair” este una din expozițiile lider din China la capitolul agroindustrial. CFDF este una dintre cele mai mari expoziții de tip Food & Drink profesionale din istoria Chinei, fiind organizată la Century City New International Convention & Exhibition Center, Sichuan, China.


Copyright © 2008-2019 - Wine Of Moldova | All Rights Reserved