Vinul Moldovei, prezentat în premieră la Vinexpo Hong Kong


vinexpo-hong-kong

Peste 20 de companii vinicole din Republica Moldova au participat cu un stand național comun marca „Wine of Moldova. A legend alive” la expoziția Vinexpo 2018, care s-a desfășurat în perioada 29 – 31 mai în Hong Kong, China.

Participarea vinăriilor a fost asigurată de către Oficiul Național al Viei și Vinului, Vinul Moldovei fiind pentru prima dată prezent la această expoziție.

În particular, și-au expus vinurile companiile: Rădăcini, Agrici Wine, Maurt, Mold Nord, Podgoria Vin, Castel Mimi, Fautor, Suvorov Vin, Vinaria Purcari, Vinaria Bostavan, Vinaria Bardar, Doina Vin, Vinaria din Vale, Migdal-P, Asconi, Timbrus, Carpe Diem, Land of Basarabia, Imperial Vin, Tomai Vine, Vinuri de Comrat, Wine International Project.

Vinexpo Hong Kong este la 20-a ediție și întrunește peste 1 300 de companii participante din toată lumea. La eveniment au fost prezenți peste 17 000 de vizitatori, în special, persoane din industria vinului.

China este declarată o piață strategică pentru Wine of Moldova, fiind în 2017 principala piață de export pentru vinurile îmbuteliate din Republica Moldova.


Copyright © 2008-2020 - Wine Of Moldova | All Rights Reserved