loader image
La 8 aprilie a avut loc o ședință de lucru dintre reprezentanții ONVV și Ambasada Republicii Moldova în Republica Cehă

Directorul ONVV, Cristina Frolov, a participat ieri, 8 aprilie 2021, la o ședință online cu Ambasadorul Republicii Moldova in Republica Cehă, Excelența Sa, dl Alexandru Codreanu. 

În cadrul ședinței Cristina Frolov a subliniat importanța susținerii producătorilor vitivinicoli din Republica Moldova de către ONVV în promovarea exporturilor vinurilor și divinurilor moldovenești pe pieța cehă. 

Totodată în cadrul discuțiilor a fost punctată identificarea noilor oportunități de promovare a brandului de țară Wine of Moldova. 

Excelența Sa, dl Codreanu s-a arătat deschis pentru a coopera îndeaproape cu ONVV și urmează ca Ambasada Republicii Moldova în Republica Cehă să revină cu propuneri de evenimente de promovare a vinurilor și divinurilor moldovenești pentru anul curent.

Pe parcursul ședinței a fost făcut un schimb de informații pe subiectul exporturilor de vinuri moldovenești în Cehia, s-a adus la cunoștință lista exportatorilor din țara noastră, precum și volumele exportate.

ONVV are drept scop prioritar promovarea produselor vinicole pe piețile de desfacere ale Europei, dar și a altor piețe strategice mondiale.

/ Follow us

/ Subscribe to news

Copyright © Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV). All rights reserved. Privacy Policy